Anunțuri

Înscrieri pentru sesiunea Politici sociale și de sănătate

10 ianuarie 2023

A doua sesiune de formare pe tema Politici sociale și de sănătate va avea loc în perioada 26-28 ianuarie 2023, Hotel Unirea Iași. Sesiunea își propune să ofere participanților instrumente utile pentru a înțelege mai bine ce înseamnă o politică publică la nivel local în domeniile social și sănătate, cum se poate realiza, pe cine și cum implicăm, cum o promovăm și cum ne asigurăm că va fi aprobată și implementată. Sesiunea este structurată în 26 ianuarie, 6 ore în a doua parte a zilei, 27 întreaga zi, iar 28 ianuarie – 4 ore, prima parte a zilei. Modulele includ pauza de prânz și pauze cafea.

Anunț recrutare și selecție ”Specialist policy și advocacy”

29 Septembrie 2022

Asociația Copilul Meu – Inima Mea organizează concurs pentru ocuparea a postului de “Specialist policy și advocacy”(242106 – manager de informare) necesar implementării activității 3 –  Elaborarea de politici in domeniul social si sanatate realizate la nivelul județului Iași.

Anunț achiziție servicii realizare website

22 septembrie 2022

Pentru asigurarea activității de informare si publicitate, Asociația Copilul Meu – Inima Mea anunță demararea achiziției pentru “Servicii realizare website”.

Anunț lansare proiect ”Dezvoltarea Politicilor Sociale și de Sănătate din Județul Iași”

7 septembrie 2022

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România – COPAC și Asociația Copilul Meu Inima Mea – ACMIM, în parteneriat cu Consiliul Județean Iași și Primăria Iași au demarat proiectul ”Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate din județul Iași”.

Anunț achiziție servicii promovare

22 august 2022

În vederea asigurarii activitati de informare si publicitate, Asociația Copilul Meu – Inima Mea anunta demararea achizitiei pentru “Servicii de promovare” cp CPV: 79342200-5 – Servicii de promovare prin procedura de achizitie directa  conform Ordinul 1284/2016, cu modificările și completările ulterioare cu modificarile si completarile ulterioare.

Anunț recrutare și selecție pentru ocuparea postului expert implementare

29 iulie 2022

Coaliția Organizațiilor Pacienților Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România în calitate de lider al proiectului ”Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate în județul Iași”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 151548 organizează concurs pentru ocuparea a postului de “Expert implementare” necesar implementării proiectului.

Anunț recrutare și selecție pentru ocuparea postului expert relația cu partenerii

28 iulie 2022

Asociația Copilul Meu – Inima Mea împreună cu Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România și partenerii Primaria Iași și consiliul Județean Iași, vor derula în perioada Iulie 2022 – Iunie 2023, proiectul ”Dezvoltarea politicilor sociale și de sănătate în județul Iași”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020, cod MySMIS 151548.

ACMIM organizează concurs pentru ocuparea a postului de “Expert relația cu partenerii” necesar implementării activității 5 Implementarea și monitorizarea celor două parteneriate la nivel local.